Productoverzicht Polma Matrassenfabriek

Op deze pagina treft u een overzicht aan van de artikelen die wij het meest produceren en leveren. Staat uw keuze er tussen en heeft u interesse? Of staat uw product er niet tussen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder met advies of het maken van uw keuze.

Polma Pocketvering Matrassen

De Polma Pocketvering matrassen bestaan uit een soepel en buigzaam verensysteem van 290 tonvormige in hoesjes verpakte veren die zorgen voor stabiel ligcomfort. De veren zijn gemaakt van hoogwaardig staal in een 7-zone systeem met een dikte van 1,8 en 2,0 mm. Deze matrassen zijn geschikt voor verstelbare matrasbodems en beschikken over een uitstekende ventilatie en vochtregulatie. Ze zijn leverbaar in alle maten en gewichtklassen.

 

Elegance / Eminent / Ambassador / Kardinaal

 

Polma Bonell matrassen

Polma Bonell interieur matrassen, topkwaliteit met een niet-buigzame binnenvering. De 5-slags Bonellvering, een aan elkaar verbonden systeem, bestaat uit een 2,2 mm dikke thermisch gehard stalen kern met 120 veren per m2. De kern wordt afgedekt met een 1 cm dikke protectielaag. De zijkanten zijn gemaakt van hoogwaardig polyether. Bonell-vering exemplaren bieden optimaal ligcomfort, duurzaamheid en een uitstekende vering en vochtregulatie. Geschikt tot 120 kg.

 

Omega / Allure / Belle Epoque

 

Polma Boxspring combinatie

Boxspring

Een massief houten frame en Bonell interieurvering vormen samen de duurzame basis van het bed.

Gestoffeerd pocketveringmatras

De gestoffeerde pocketveringmatras met 7 comfortzones en 300 afzonderlijk verpakte pocketveren per vierkante meter biedt optimale lichaamsondersteuning vanwege de hoge veerkracht en uitstekende drukverdeling.

Topmatras ('topper')

Het topmatras verhoogt de levensduur van uw matras en beschermt het tegen stof, slijtage en transpiratie.

Polma Polyethermatrassen

Polyethermatrassen zijn er in veel soorten. De duurzaamheid wordt vooral bepaald door het soortelijk gewicht (SG). Hoe hoger het SG, hoe groter de duurzaamheid en het ligcomfort. Aanbevolen voor dagelijks gebruik wordt een SG hoger dan 35. Lagere SG's zijn over het algemeen geschikt voor minder intersief gebruik. Ze hebben (uitgezonderd Koudschuim-polyether) goede ventilerende en vochtdoorlatende eigenschappen en zijn geschikt voor verstelbare bedbodems. Alle polyether-soorten zijn CFK-vrij geschuimd.

 

Cinquante SG 50 / Superieur SG 44 / Polma de Luxe SG 44 / Polma SG 40

 

Brandvertragende Matrassen

Polma levert zowel bonell-, pocket-, en koudschuimmatrassen met gecertificeerde brandvertragende damast geschikt voor de scheepvaart. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Allure FR / Polma Marine (IMO/MED) / Polma Neptune (IMO/MED) / Polma Poseidon (IMO/MED)

 

Overige producten

Polma Matrassenfabriek ontwikkelt en produceert complete series hoogwaardige matrassen voor optimaal slaapcomfort. Naast eerder omschreven producten kunt u bij Polma ook uitstekend terecht voor matrassen voor caravans, jachten en gecertificeerde matrassen voor de scheepvaart. Verder heeft Polma een breed assortiment aan baby- en juniormatrassen, diverse lattenbodems, topmatrassen, hoofdborden en hockers.

Baby & junior matrassen / Topmatrassen / Lattenbodems