Polma Matrassenfabriek... Uitgeslapen Goed!

Voor elk project een maatwerk oplossing.

 

Over ons

Kwaliteit staat bij Polma hoog in het vaandel: uw nachtrust is onze zorg. Polma Matrassenfabriek ontwikkelt en produceert een complete serie hoogwaardige matrassen. Een team van gespecialiseerde vakmensen is iedere dag bezig een uitstekend product voor u te maken die aan alle normen voldoen.

Geen enkel matras verlaat onze fabriek zonder zorgvuldige eindcontrole. Alleen zo kunnen wij het comfort, optimale kwaliteit en duurzaamheid van onze producten blijven garanderen.

Service is voor Polma Matrassenfabriek ook een snelle en correcte levering, door het hele land. Niet alleen voor de standaardmaten, maar ook voor afwijkende maten.

Scheepvaart

Polma Matrassenfabriek is thuis in de scheepvaart. Voor de beroepsvaart maken we alle matrassen op elke gewenste maat, inclusief gecertificeerde brandvertragende matrassen. Voor de pleziervaart maken wij óók alles op maat, zoals bijv. met de boeg meelopende matrassen.

Hotels

Polma Matrassenfabriek is zeer actief in de hotelbranche. Van budget tot zeer luxe matrassen en van boxsprings met lederlook tot meubelstoffen. Polma kan u ook projectmatig ontzorgen, van levering en installatie tot en met afvoer van de oude matrassen en ombouwen.

Bungalowparken

Ook levert Polma al jaren aan diverse bungalowparken boxsprings, matrassen maar ook dekbedden, kussens en matrasbeschermers. Met onze ruime ervaring in vele andere branches leveren wij ook voor uw project een passende oplossing, hoe lastig of moeilijk dat ook is!

Maatwerk: Van budget tot uiterst luxe

Uw gasten of medewerkers willen op een kwalitatief goed bed slapen. Maar welk bed is voor uw branche het beste geschikt?

Bij Polma Matrassenfabriek hebben wij bijna 30 jaar ervaring in het maken van boxsprings en matrassen voor elke branche.

Betaalbare bedden, luxe matrassen, afwijkende maatvoeringen, andere materialen voor de afwerking. Bij ons wordt alles ambachtelijk op bestelling gemaakt en nagenoeg alles is mogelijk. Bespreek uw wensen met ons! Neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden die Polma Matrassenfabriek u biedt.