Matrassen voor de scheepvaart

Polma Matrassenfabriek, matrassen voor de scheepvaart, de beroepsvaart en pleziervaart

Polma Matrassenfabriek is geen nieuwe speler op de markt voor matrassen voor de scheepvaart. Al vele jaren maken wij alle type matrassen voor de scheepvaart, zeevaart, binnenvaart en pleziervaart, eigenlijk álle matrassen voor de scheepvaart. Niet alleen alle typen en soorten matrassen, maar ook elke gewenste maat en vooral... vorm.

Voor bijzondere omgevingen levert Polma ook de juiste matrassen voor de scheepvaart, zoals verschillende typen die geheel brandvertragend zijn inclusief certificaat. Voor de commerciële vaart is snelle levering noodzakelijk. Een schip van de beroepsvaart ligt meestal niet lang in een haven, Polma zorgt voor de juiste en snelle levering van de bestellingen.

 

Voor de pleziervaart maken we alle soorten, typen en maten matrassen. In de pleziervaart zijn afwijkende maten bijna meer standaard dan afwijkend. Wij kunnen matrassen maken op de opgegeven maten, maar ook volgens een aangeleverde mal. Een goed voorbeeld is een matras voor vóór in de boeg van een plezierjacht. Zulke matrassen lopen met één of meer schuine kanten mee met de boeg. Voor u een puzzelstuk, voor Polma een uitdaging!